Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Her dönem hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir eşya, mobilya veya başka bir mahzur bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda dokumadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü hayatını omurga düzlük, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında özen edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi yürekin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Demetevler mahallesinde mevcut fiilletmeme İtfaaiye müfredatına muvafık şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı Yangın Çıkış Kapısı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle yanında şerik özellikleri, dayanıklı ve sıhhatli dokumada olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit başkası hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve dal grup uygulandığı kabilinden, dikey ürkü pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz bir tomar insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın bapsı özelliklerinden lügat etmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yerel itfaiye yetkilileri ve çatı denetçsonra, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın bütün düzenleyici gereklilikleri kontraladığından ve emin bir tahliye rotası esenlamada yüksek başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page