Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına illet olacaktır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış kapısı yerine yapı kesme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran yürekbinası ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna demetlı olarak elan ehven olmaktadır.

Yangın bapsı yangının yayılmaması ve bir dokumanın farklı alanları arasından belli başlı bir süre süresince kötüın geçişini azaltarak binadan güvenli bir biçimde çıkmasını katkısızlamaktadır. Bu konsept baplarının yangın dayanımı derecesi ile yangına peklik süresini belirtmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak süflida yer alan illere hizmet vermekteyiz.

Bir sonraki blog makalemızda sizlere yangın kapısı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son rütbe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Antrparantez, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil Yangın Çıkış Kapısı durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu hatmızda;

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına metanet süresini belirtir. Yangın bapsı binanın farklı bölmeleri ortada yangının yayılmasını önleyebilir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) asıl amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki esrar, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların öteki katlara intikalini kösteklemek yahut kabil olduğu kadar geciktirmektir.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 2500 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Kaçış yolları, bir mimarinın rastgele bir noktasından bucak seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Report this wiki page