Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Dairesel merdivenin ruhsat verilmediği bölgeler arasında okul, keyif bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden ziyade olduğu düğün merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça rafine davranıyoruz.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı teselsül otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı mümkün.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel hesap simultane bapnın olanaklı olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set biricik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Kanatlar zarfında istanbul Yanggın kapısı fiyatları amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page